U bent hier:HomeHet nieuwe RaadhuispleinBeter winkelen

Beter winkelen

 

 

 

Doordat het nieuwe Raadhuisplein een winkeloppervlak van 21.000 vierkante meter krijgt, kunnen er meer en grotere winkels in terecht. Voor het winkelpubliek is er dus een veel grotere keuze. Door de horecagelegenheden, het grote terras en de fraaie inrichting wordt het Raadhuisplein een stuk gezelliger: het belangrijkste stadsplein van Drachten. Alles is er op gericht het de bezoeker zo veel mogelijk naar de zin te maken: ruime parkeergelegenheid onder en bij het winkelcentrum, een overzichtelijk winkelaanbod met een fraaie uitstraling en aparte expeditiestraten waardoor het winkelend publiek geen last heeft van de bevoorrading.

 

Inmiddels is een volgende stap gezet in de visualisatie van het nieuwe Raadhuisplein. Op basis van de bouwtekeningen is een nauwkeurige video-animatie gemaakt, waarmee u een nog duidelijker beeld krijgt van het indrukwekkende winkelcentrum dat hier wordt gerealiseerd. Klik op deze pagina voor een virtuele toer langs en door het nieuwe Raadhuisplein.

 

Binnen het project is WEBSCON verantwoordelijk voor het winkelgedeelte. Als u meer informatie wilt over het winkelcentrum, of als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om uw eigen onderneming in het nieuwe Raadhuisplein te vestigen, neem dan contact met hen op via (030) 6004 200 of winkelen@raadhuispleindrachten.nl.