U bent hier:HomeNieuwsPRACHTIG DRACHTEN rolt de rode loper uit

Nieuws

PRACHTIG DRACHTEN rolt de rode loper uit

 

17 september 2015 - Op zaterdag 3 oktober wordt een nieuw en bijzonder evenement georganiseerd. Met PRACHTIG DRACHTEN willen de ondernemers uit het centrum laten zien wat de tweede stad van Friesland op winkelgebied allemaal te bieden heeft.

Op deze zaterdag rolt Drachten, onder andere over het Raadhuisplein, een rode loper uit van maar liefst 1.000 meter. Winkels uit het centrum zullen op de loper hun najaarscollecties presenteren. Van 13:30 tot 16:30 uur zijn er continu modeshows. Van het Raadhuisplein zijn onder andere de kleding en accessoires van Articles, Score, Chasin’, Mango en HoutBrox te bewonderen.

Maar ook andere branches zullen de rode loper gebruiken. Zo zal Pets Place bijvoorbeeld met een huisdier als mannequin bepaalde artikelen showen. En Van der Velde Boeken komt met een bekend figuur uit de kinderliteratuur.

Bovendien is de kleur rood op 3 oktober overal in en om de winkels terug te vinden; zoals in de kleding van het personeel, de hapjes en de diverse standjes. Naar verluidt krijgt zelfs de muziek een rood tintje. Slagwerkgroep De Meldij trommelt het publiek op, waarna de burgemeester en een van zijn wethouders bij wijze van opening de eerste stappen op de rode loper zullen zetten.

Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten, zoals een ballonnenwedstrijd, een loungeplek met coffee-to-go en een fotohokje waarin originele selfies kunnen worden genomen.

Met PRACHTIG DRACHTEN zullen de ondernemers van het Raadhuisplein en de rest van het centrum ons winkelgebied nog beter op de kaart zetten!

Meer informatie over de acties van Raadhuisplein Centrum Drachten is te vinden op www.raadhuispleincentrumdrachten.nl.




Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies