U bent hier:HomeNieuwsZaterdag 13 juni feestelijke heropening van De Drift

Nieuws

Zaterdag 13 juni feestelijke heropening van De Drift

 

02 juni 2015 - De Drift is na twee jaar in beide richtingen weer open voor autoverkeer. Ook het parkeerterrein aan De Marke-zijde van het Raadhuisplein is uitgebreid met ruim 35 plaatsen. Om deze heropening te vieren, is er op zaterdagmiddag 13 juni van alles te beleven op het Raadhuisplein, waaronder de start van de spraakmakende Noordlease 'Ride2Join' rally.
 
Ride2Join
Dit rally-event onderstreept de verbeterde verkeerscirculatie en de bereikbaarheid van het centrum van Drachten en het Raadhuisplein. Naar verwachting zullen er tegen de 100 auto’s aan deze rally deelnemen. Iedereen die het leuk vindt mag deelnemen. Er gelden geen voorschriften voor het type auto. ‘s Middags worden alle deelnemende auto’s opgesteld op het parkeerterrein aan De Marke. Het publiek heeft vrije toegang om alle prachtige bolides op haar gemak te bekijken. Er zal tussen 16.00 en 17.00 uur worden gestart. Overigens zijn de winkels aan het Raadhuisplein op zaterdagmiddag geopend tot 18.00 uur.

Goede doelen
Naast inschrijfgeld van de rally zullen JCI De Friese Wouden en de Lions Club Heerenveen 2.0, de organisatoren van de rally, zoveel mogelijk sponsorgelden proberen te genereren voor twee goede doelen: Stichting Leergeld en Special Sporters Fonds.


Rally-aanbiedingen en activiteiten
Op zaterdag 13 juni is er naast de start van de rally, de hele middag van alles te beleven aan het Raadhuisplein. De winkels aan de Marke-zijde hebben hun eigen rally-aanbiedingen, er is een clown voor de kinderen, er treedt een DJ op en er is een ijskar met Italiaans ijs.

 

5 startbewijzen te winnen
Middels een kassabonnen-actie in de winkels aan het Raadhuisplein, kunnen consumenten één van de vijf startbewijzen winnen en daarmee op zaterdag 13 juni zélf ook kosteloos deelnemen aan de rally. Meedoen aan deze actie is sowieso eenvoudig: een kassabon voorzien van naam en telefoonnummer (of een kopie daarvan) kan in een speciale  inlever box worden gedeponeerd. In iedere winkel aan het Raadhuisplein staat er één. De actie loopt van donderdag 28 mei tot en met zaterdag 6 juni.

Meer informatie over de acties van Raadhuisplein Centrum Drachten is te vinden op www.raadhuispleincentrumdrachten.nl

 

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies