U bent hier:HomeNieuwsMango feestelijk geopend aan Raadhuisplein Drachten

Nieuws

Mango feestelijk geopend aan Raadhuisplein Drachten

26 februari 2015 - Winkelcentrum Raadhuisplein Drachten is wederom een kwaliteitswinkel rijker. Op donderdag 19 februari heeft Mango heeft hier haar grootste vestiging in Noord-Nederland geopend. De Catalaanse keten voor mode en accessoires, die zich vooral richt op de moderne trendy vrouw, heeft een ruimte van 500 m2 betrokken aan het Raadhuisplein.

De komst van Mango draagt bij aan het streven om aan het Raadhuisplein grote belevingswinkels te vestigen. Met van de Velde boeken (800 m2), HoutBrox (1.000 m2), Sting (2.500 m2), MediaMarkt (3.500 m2) en de Graancirkel (700 m2) telt het Raadhuisplein al een aantal winkels die voor wat betreft inrichting en beleving onderscheidend zijn. Ook de wat kleinere winkels, zoals Costes en Articles, geven vorm aan het moderne en aantrekkelijke winkelbeeld van het Raadhuisplein.Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies