U bent hier:HomeNieuwsScore en Chasin' ook naar Raadhuisplein Drachten

Nieuws

Score en Chasin' ook naar Raadhuisplein Drachten

28 november 2014 - Er hebben zich weer twee nieuwe huurders gemeld voor het vernieuwde Raadhuisplein Drachten. Het winkelaanbod zal worden versterkt met de komst van de herenmodezaken Score en Chasin'.

Score is bekend van topmerken in de herenkleding, zoals G-Star, RAW, Diesel, Replay, PME Legend, Superdry en SOMS. Chasin' is het eigenzinnige modemerk voor de moderne jongeman, met inmiddels zo'n veertig vestigingen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. De twee formules betekenen een verdere uitbreiding van het modeaanbod aan het Raadhuisplein. Eerder openden The Sting, Costes en Houtbrox hier hun deuren en werd de komst van Articles en Mango bekend gemaakt. De opening van de winkels van Score en Chasin' is voorzien op 19 december aanstaande.

Het Raadhuispleinproject in Drachten is een ontwikkeling van Webscon uit Nieuwegein. Het winkelcentrum is eigendom van Stichting Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer.

 


Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies