U bent hier:HomeNieuwsMango opent royale vestiging aan Raadhuisplein Drachten

Nieuws

Mango opent royale vestiging aan Raadhuisplein Drachten

14 november 2014 - Winkelcentrum Raadhuisplein Drachten krijgt de grootste Mango van Noord-Nederland.
De Catalaanse keten voor mode en accessoires, die zich vooral richt op de moderne trendy vrouw, betrekt een vestiging van 500 m2 aan het Raadhuisplein.

De komst van Mango draagt bij aan het streven om aan het Raadhuisplein grote belevingswinkels te vestigen. Het winkelcentrum is in zijn opzet en architectuur met name op dit type winkels is afgestemd. Met van de Velde boeken (800 m2), HoutBrox (1.000 m2), Sting (2.500 m2), MediaMarkt (3.500 m2) en de Graancirkel (700 m2) telt het Raadhuisplein al een aantal winkels die voor wat betreft inrichting en beleving onderscheidend zijn. Ook de wat kleinere winkels, zoals Costes en Articles, geven vorm aan het moderne en aantrekkelijke winkelbeeld van het Raadhuisplein.

De transactie met Mango is tot stand gebracht door Brickstone Retail uit Amsterdam en begeleid door Webscon uit Nieuwegein, de ontwikkelaar van het project. Het winkelcentrum Raadhuisplein Drachten is eigendom van Stichting Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer.
 


Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies