U bent hier:HomeNieuws Damesmode Articles komt aan het Raadhuisplein

Nieuws

Damesmode Articles komt aan het Raadhuisplein

11 november 2014 - De trendy modezaak Articles is de volgende winkel die zich vestigt aan het nieuwe Raadhuisplein. Het merk voor stijlvolle dameskleding huurt een winkel van 160 m2 aan de zijde waar zich ook al The Sting, Costes, HoutBrox, boekhandel van de Velde, MediaMarkt en de Graancirkel bevinden.

De vestiging in Drachten wordt de tiende brandstore van Articles in Nederland. Articles is een sophisticated modemerk met een eigenwijs en vrouwelijk handschrift. Comfort en style zijn de rode draad van het merk, dat zich kenmerkt door trendy en draagbare collecties voor de moderne vrouw. Articles besteedt veel aandacht en tijd aan details, kwaliteit en pasvorm.

De komst van Articles past bij het streven om de Raadhuispleinzijde van het winkelcentrum in te vullen met modebedrijven in het midden- en plussegment en met grote belevingswinkels.
 


Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies