U bent hier:HomeNieuwsGrote drukte bij opening drie grote winkels

Nieuws

Grote drukte bij opening drie grote winkels

29 september 2014 - Het was een drukte van belang, afgelopen donderdag op het Raadhuisplein. Zoveel mensen en fietsen hadden het net gerenoveerde plein en het nieuwe winkelcentrum nog niet gezien. Aanleiding was de opening van drie nieuwe, grote en indrukwekkende winkels:  MediaMarkt, The Sting en Costes.

Naar de komst van deze drie was door de Drachtenaren lang uitgekeken. En dat bleek, direct bij de opening liep het storm. Jong en oud vergaapten zich aan de inrichting en het uitgebreide assortiment van de twee modewinkels en de elektronicagigant. En er werd direct driftig gekocht en geprofiteerd  van diverse openingsaanbiedingen.

Bij de MediaMarkt waren er bovendien diverse optredens. Naast DJ Timmid kwamen niemand minder dan het duo Gé Reinders &  Syb van der Ploeg en Iris Kroes naar het Raadhuisplein. Harpiste en zangeres Iris was al in de buurt. Zij is als winnares van the Voice of Holland een van de bekendste inwoners van Drachten.

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies