U bent hier:HomeNieuwsOpening MediaMarkt, The Sting en Costes

Nieuws

Opening MediaMarkt, The Sting en Costes

24 september 2014 - Aanstaande donderdag 25 september is het zo ver! Dan openen MediaMarkt en The Sting/Costes hun deuren aan het Raadhuisplein. Met de langverwachte komst van dit tweetal is het hernieuwde winkelcentrum weer twee belangrijke en grote winkels rijker. Costes trakteert die dag op cadeaukaarten en wat lekkers. MediaMarkt pakt uit met een groots programma.

Om 15.00 uur is er een optreden van het duo Syb van der Ploeg en Ge Reinders en om 16.00 uur van zangeres Iris Kroes, inwoonster van Drachten en winnares van The Voice of Holland.

'De opening wordt een feestelijke gebeurtenis', aldus een enthousiaste Marc Steur, directeur van Media Markt Drachten. 'Naast de live-artiesten is er muziek van DJ Timmid en zijn er leuke activiteiten zoals de prijsvraag 'raad hoeveel big shoppers er in de Fiat 500 zitten' en de release van FIFA 15 met een heus voetbalveldje. Ook is er gratis koffie vanuit de Vespacar.'

Zie hier het volledige programma

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies