U bent hier:HomeNieuwsFotowedstrijd ‘Oog voor detail’

Nieuws

Fotowedstrijd ‘Oog voor detail’

1 april 2014 - Bouwcombinatie Raadhuisplein Drachten daagt u uit!

Heeft u Oog voor detail….? Ga dan op pad met uw fotocamera en uw creatieve en kunstzinnige blik.

 

Hoe kunt u mee doen?
Maak een foto van een voor u in het oog springend detail van het vernieuwde Raadhuisplein in Drachten. Dus vooral géén totaalbeeld van een gebouw of een overzichtsfoto, maar juist dat ene fotogenieke detail dat u aanspreekt. Dat mag een detail zijn van de nieuwe panden, maar ook van zaken rondom de bouwlocatie. Laat uw eigen creativiteit u leiden!

 

Vakjuryprijs
Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit een vakfotograaf, architect, projectleider van de bouwcombinatie en een wethouder. Voor de beste inzendingen zijn mooie prijzen te winnen (o.m. een cursus fotografie en uw eigen foto op groot formaat)! De bouwcombinatie organiseert in samenwerking met de gemeente een expositie met de tien meest in het oog springende foto’s. Die expositie bevindt zich natuurlijk op het vernieuwde Raadhuisplein. Daar kan úw foto dus onderdeel van uitmaken.

 

Publieksprijs
Maar niet alleen de vakjury bepaalt. Er komt ook een publieksprijs. Alle inzendingen worden getoond op www.facebook.com/fotowedstrijdRaadhuispleinDrachten De foto met de meeste ‘likes’ wint de publieksprijs.

 

Spelregels fotowedstrijd ‘Oog voor detail’
Stuur vóór 10 mei aanstaande maximaal 2 foto’s in. Dat kan op drie manieren:
1. per mail naar: fotowedstrijd@raadhuispleindrachten.nl
2. uploaden naar de facebookpagina: www.facebook.com/fotowedstrijdRaadhuispleinDrachten
3. per post naar: Redactie fotowedstrijd Raadhuisplein Drachten, postbus 49, 8600 AA Sneek
De prijswinnaars worden eind mei bekend gemaakt en krijgen ook persoonlijk bericht. Vermeld daarom altijd uw naam bij uw inzending en als u de foto per post verstuurd, ook graag een emailadres of telefoonnummer.

 

Voorwaarden fotowedstrijd ‘Oog voor detail’
1. Deelname met maximaal 2 foto’s is toegestaan.
2. Het bewerken (afwijken van de werkelijkheid) van de foto's is niet toegestaan.
3. Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer Bouwcombinatie Koopmans - Friso het recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van rechten te publiceren en kunnen de foto’s derhalve ook voor commerciële doeleinden t.b.v. de fotowedstrijd gebruikt worden.
4. Bouwcombinatie Koopmans - Friso zal de fotograaf bij gebruik van de foto’s niet persoonlijk op de hoogte stellen.
5. De deelnemer dient de auteursrechten van de ingezonden foto’s te bezitten en Bouwcombinatie Koopmans - Friso te vrijwaren van iedere aanspraak door derden, betreffende de inhoud en de vorm van de werken.
6. Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
7. Wie besluit om deel te nemen aan deze fotowedstrijd, geeft daarbij automatisch aan dat alle bovengenoemde voorwaarden en de gebruikersvoorwaarden van deze fotowedstrijd worden geaccepteerd.
8. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs, al dan niet met een vergelijkbare waarde.
9. De winnende foto's worden in hoge resolutie afgedrukt en geëxposeerd, een hoge resolutie foto is daarom altijd van belang.

 

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies