U bent hier:HomeNieuwsDrie luxe koopappartementen centraal aan het plein

Nieuws

Drie luxe koopappartementen centraal aan het plein

13 maart 2014 - Naast de woningen boven de winkels zijn er op het Raadhuisplein ook drie luxe appartementen gebouwd op het nieuwe kopgebouw van het plein. Deze appartementen bevinden zich in de kapverdieping van het karakteristieke pand dat een fraai zicht biedt op het vernieuwde Raadhuisplein. De ruime koopappartementen maken comfortabel wonen op korte afstand van alle voorzieningen die Drachten biedt mogelijk. Winkels, horeca en culturele voorzieningen liggen op loopafstand. De vormgeving van dit pand is onderscheidend, stijlvol klassiek met een modern accent. Deze opzet ziet u terug in zowel de materialen die worden toegepast als in de detaillering en de vormentaal.

 

Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich een Grand Café en een winkel. De appartementen zijn gesitueerd op de tweede verdieping zijn via een eigen entree bereikbaar met zowel de trap als een lift. Daarnaast is voorzien in een ruime privé-berging op de begane grond.

 

De drie appartementen verschillen qua indeling en oppervlakte. Alle hebben een buitenruimte in de vorm van één of meerdere loggia's, een flinke bergruimte in het appartement zelf, een ruime badkamer en een tweede (separaat) toilet. De badkamer en keuken kunnen naar eigen wens worden ingericht. Er zijn voorzieningen opgenomen waardoor de opstelling van de keuken (kookeiland of blad langs de wand) op meerdere manieren mogelijk is. De appartementen worden voorzien van een videofooninstallatie.

 

Bent u geïnteresseerd? Lees dan verder op de speciaal hiervoor ingerichte website, in de brochure of neem contact op met WEBSCON.

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies