U bent hier:HomeNieuwsSchaatspret (en meer) in de parkeergarage!

Nieuws

Schaatspret (en meer) in de parkeergarage!

20 februari 2014 - Op 26 en 27 februari kan er in de nieuwe parkeergarage onder het Raadhuisplein te Drachten worden gefietst en geschaatst. In samenwerking met Sportbedrijf Drachten legt de gemeente op deze woensdag en donderdag in de krokusvakantie een kunstijsbaan neer en een fietscrossbaan. Deze zogenaamde 'pumptrack' is 70 meter; de ijsbaan is 100 m2 groot.

 

Het is voor het eerst dat de parkeergarage onder het Raadhuisplein open is voor publiek. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet en parkeerautomaten geïnstalleerd. Op 10 maart wordt de parkeergarage dan officieel in gebruik genomen. Hierover leest u later meer in Breeduit. Schaatsbaan en fietscrossbaan zijn op 26 en 27 februari geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Kinderen kunnen hun eigen crossfiets en helm meenemen. IJshockeyschaatsen zijn aanwezig, maar ook eigen schaatsen zijn toegestaan. De parkeergarage is bereikbaar via de ingang Burgemeester Wuiteweg / Van Knobelsdorffplein; vlak voor de ingang van de huidige parkeergarage, aan de linkerkant.

 

De koek en zopie staan klaar!

 

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies