U bent hier:HomeNieuwsRoute langs Raadhuisplein dicht op 8 en 17 mei

Nieuws

Route langs Raadhuisplein dicht op 8 en 17 mei

Vlechten van wapening

3 mei 2013 - Op woensdag 8 mei 2013 begint Bouwcombinatie Koopmans-Friso vanaf 7.00 uur met het storten van het eerste gedeelte van het kelderdek aan het Raadhuisplein. Het gaat om stortvak 8, vanaf het Friese Schathuis tot en met Bert Fresh. Op vrijdag 17 mei 2013 wordt het laatste gedeelte van het kelderdek gestort, waarmee de kelder van fase 1 volledig van een dek is voorzien. Tijdens het storten van het kelderdek, dus op woensdag 8 mei en op vrijdag 17 mei, is de doorgaande route langs de winkels aan het Raadhuisplein afgesloten.

 

Het kelderdek wordt in het werk gestort en het storten zal de gehele dag duren. Hierna moet de vloer aantrekken en uitharden, waarna de vloer met machines wordt gevlinderd (geschuurd). De start en de duur van deze werkzaamheden zijn volledig afhankelijk van de buitentemperatuur en de weersomstandigheden en kunnen als gevolg daarvan korter of langer duren, maar in ieder geval korter dan de afwerking van de keldervloer.

 

Vlechten van wapening

Op dit moment zijn we druk bezig met het vlechten van wapening en het aanbrengen van installaties.

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies