U bent hier:HomeNieuwsLaatste stort keldervloer

Nieuws

Laatste stort keldervloer

17 maart 2013 - Het laatste deel van de keldervloer op het Raadhuisplein wordt op maandag 18 maart gestort. Dit is het deel langs de winkels aan het Raadhuisplein. De doorgaande route langs het Raadhuisplein is die dag afgesloten. De werkzaamheden beginnen vanaf 7.00 uur en duren de gehele dag.

 

Het stortvak was al voorbereid. De heipalen zijn al in een eerder stadium aangebracht. De werkvloer zit er ook al in. Ook zijn de poeren gestort en is de vloerwapening aangebracht. Na de stort moet de vloer aantrekken en uitharden, waarna de vloer wordt gevlinderd (geschuurd). De start en de duur hiervan zijn volledig afhankelijk van de buitentemperatuur en de weersomstandigheden. Het is mogelijk dat er 's nachts moet worden doorgewerkt. Omwonenden moeten dan ook rekening houden met geluidsoverlast die de bouwcombinatie uiteraard tot een minimum probeert te beperken.

 

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies