U bent hier:HomeNieuwsSneeuw met krachtig zonnetje tijdens eerste bouwwandeling

Nieuws

Sneeuw met krachtig zonnetje tijdens eerste bouwwandeling

15 maart 2013 - Dat er nog steeds sneeuw op de bouwplaats van het Raadhuisplein zou liggen, had niemand kunnen bedenken. De eerste bouwwandeling, op 24 januari, werd geannuleerd vanwege de winterse weersomstandigheden en verplaatst naar 14 maart. De sneeuw was echter nog niet weg. Wel scheen het zonnetje dat, zoals je mag verwachten in maart, aangenaam was tijdens een rondje over de bouwplaats.

 

De eerste groep belangstellenden die graag de bouwplaats van dichtbij wilde zien, kwam op 14 maart naar het gemeentehuis van Smallingerland. Henry Frieswijk van de gemeente leidde de middag in met de beelden van het nieuwe inrichtingsplan van het Raadhuisplein. Vervolgens ging het te voet naar de bouwplaats waar de groep in twee├źn werd gesplitst. Jostijn Punter en Jappie van der Schaaf van Bouwcombinatie Koopmans-Friso begeleidden de groepen over de bouwplaats en namen onder meer een kijkje in de ondergrondse parkeergarage. In de parkeergarage is inmiddels begonnen met de afbouw.

 

De volgende bouwwandeling is 25 april. Deze is, zoals eerder gemeld vol. Opgeven voor de bouwhandeling op 24 oktober 2013 is nog mogelijk. Overigens is op 1 juni de bouwplaats de gehele dag open (10.00 tot 16.00 uur) tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw.

 

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies