U bent hier:HomeNieuwsLaatste Breeduit

Nieuws

Laatste Breeduit

17 november 2012 - In de laatste Breeduit staat informatie over de nieuwe omleidingsroute naar het Raadhuisplein en kerstverlichting.

 

Vanaf volgende week maandag zal de doorgaande weg achter de bibliotheek en @Holdert voor de resterende bouwperiode gestremd zijn. De parkeergarage blijft vanaf de rotonde Laweiplein wel normaal bereikbaar.

 

Hij staat er toch. Dat grote hoge gevaarte van ruim 70 meter hoog dat uittorent boven Drachten. De torenkraan op het Raadhuisplein wordt voorzien van kerstverlichting met lichtslangen. Het is een initiatief van de bouwende partijen Koopmans en Friso. Op vrijdag 23 november gaat de verlichting rond 16.00 uur aan. Burgemeester van Bekkum en een heel dapper meisje gaan naar boven. De 7-jarige Hinke Woudstra uit Drachten schreef een briefje met de vraag dat ze dolgraag eens hoog in de kraan wilde kijken. Dat kan niet altijd, maar bij deze bijzondere gelegenheid kan dat wel. Publiek is natuurlijk meer dan welkom!

 

Deze Breeduit kunt u hier lezen.

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies