U bent hier:HomeNieuwsDe laatste paal zit erin

Nieuws

De laatste paal zit erin

27 september 2012 - Woensdag 26 september is de laatste paal van fase 1 van het project Raadhuisplein geslagen. Donderdag zal de heimachine uit de bouwput van het Raadhuisplein vertrekken. De periode waarin geheid moest worden heeft langer geduurd dan we op 17 januari dachten toen de eerste paal geslagen werd. Het weer zat niet altijd mee en ook het grondwater gooide de planning soms in de war. Om de direct omwonenden te bedanken voor hun geduld kregen zij van de ontwikkelaar WRD, aannemer Koopmans en de gemeente Smallingerland een tegoedbon voor een lekkere appeltaart, af te halen bij supermarkt Dirk van den Broek aan de Drift. Ook de ondernemers aan de Raadhuispleinzijde organiseren a.s. zaterdag wat festiviteiten om bij dit heugelijke feit stil te staan. Zie daarvoor ook de advertentie elders in de laatste Breeduit.

 

 

Bedrijfsleider Jos Deinum van supermarkt Dirk van en Broek overhandigt de eerste appeltaart aan de medewerkers van Vroom Funderingstechnieken. (Foto: Erna van der Wijk)

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies