U bent hier:HomeNieuwsRedema Consultants verder als Wabs Consultancy

Nieuws

Redema Consultants verder als Wabs Consultancy

11 april 2012 - Zoals eerder gemeld gaat Redema Consultants geheel zelfstandig verder. Daar horen een nieuwe naam en een nieuw kantoor bij. Per 2 april heet het bedrijf Wabs Consultancy (spreek uit Webs). De vestiging in IJsselstein is opgeheven. Onlangs is een nieuw kantoor betrokken in Nieuwegein.

 

Als Wabs Consultancy gaan directeur Jaap Oudendijk en zijn werknemers verder met de activiteiten waarmee zij bekend zijn geworden en een goede reputatie hebben opgebouwd: de ontwikkeling en renovatie van winkelcentra. Voorbeelden van projecten die Wabs nu onderhanden heeft zijn het Raadhuisplein in Drachten, de Oosterpoort in Nijkerk, Westerwatering in Zaandam en de Wijkerbaan en Beverhof in Beverwijk. Voor deze en andere projecten geldt dat Wabs zoekt naar een combinatie van winkelen, parkeren en wonen, die zorgen voor een revitalisering van het winkelcentrum en zijn omgeving.


Voor meer informatie en het nieuwe adres: zie www.wabs-con.nl of bel met 030 – 6004 200.

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project . Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies