U bent hier:HomeNieuwsNieuwe stremming Raadhuisplein

Nieuws

Nieuwe stremming Raadhuisplein

1 maart 2012 - Vanaf maandag 5 maart is er tijdens de doordeweekse werkuren geen doorgaand verkeer mogelijk  langs de route Raadhuisplein. Het gaat nu om heiwerk langs het deel Kerkstraat. Hierna wordt direct aansluitend een foliescherm langs de bouwput aangebracht. Net als de afgelopen weken werkt de aannemer zo dicht op de route dat het niet veilig is om er doorgaand verkeer langs te laten gaan.

 

Deze stremming duurt maximaal tot en met vrijdag 30 maart. Dat is wat langer dan de vorige keer. Dat komt omdat het nu om een combinatie van werkzaamheden gaat: en heipalen slaan en het freeswerk voor het aanbrengen van een foliescherm langs de Kerkstraat.

 

Net als bij de eerste stremming is de route doorgaans normaal te gebruiken na 16.00 uur. Ook op zaterdag is de route normaal te gebruiken voor het winkelend publiek. Uiteraard geldt de actie voor de P-garage (gratis uitrijkaarten bij winkeliers Raadhuisplein) tijdens de komende weken. Bevoorradingsverkeer wordt wel gewoon zoveel mogelijk toegelaten.

Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project . Download hier de laatste editie (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies