U bent hier:HomeNieuws

Nieuws

Nieuwsbrief 22: Bouwcombinatie heeft de klus geklaard


31 maart 2016 - Woningcorporatie Accolade en zorginstelling Residentie Buitenzorg houden zaterdag 2 april een open huis in het nieuwe appartementencomplex De Marke.

Senioren die graag willen wonen in het centrum van Drachten zijn welkom aan De Marke 84. Beide organisaties, die zorg en welzijn hoog in het vaandel hebben, heten iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur welkom. Belangstellenden kunnen de woningen bekijken en informatie ontvangen over de appartementen.

Zie voor meer informatie het artikel in de Drachtster Courant.


Verhuur appartementen


20 maart 2016 - Onlangs is de verhuur gestart van de 62 appartementen aan het Raadhuisplein en De Marke (o.a. boven Albert Heijn en Sting). De verhuur is in handen van Dijkstra Makelaars Drachten en ACM Vastgoed Management Groningen. Er is een ruime keuze uit verschillende typen appartementen. De huurprijzen variëren van € 740,- tot € 895,- per maand (excl. € 35,- servicekosten). Meer informatie kunt u vinden op www.hurenindrachten.nl.

Wijziging omleidingen Drift / P Raadhuisplein


11 maart 2016 - De werkzaamheden aan de Drift gaan door. Vanaf volgende week zijn de parkeergarage Raadhuisplein en de parkeerplaats aan De Marke uitsluitend bereikbaar vanaf de rotonde Berglaan. De ingang van het parkeerterrein aan De Marke is de komende twee weken bereikbaar via een tijdelijke ontsluiting bij kapper Brainwash. Op het moment van het verschijnen van de Breeduit is nog niet helemaal zeker op welke dag deze wijzigingen ingaan. De nieuwe tijdelijke routes worden met gele borden aangegeven.


Nieuwsbrief

Periodiek informeren de gemeente Smallingerland, WEBSCON en Koopmans Bouwgroep u met een nieuwsbrief over de voortgang van het project. Download hier de nieuwsbrief (pdf).

 

 

Bekijk de nieuwe impressies