U bent hier:HomeOver onsBouwcombinatie Koopmans-Friso

Bouwcombinatie Koopmans Bouwgroep - Friso Bouwgroep

 

 

Een solide samenwerking

Een gezonde dosis ambitie in combinatie met veelzijdig vakmanschap dat vormt de solide samenwerking tussen Koopmans Bouwgroep uit Enschede en Friso Bouwgroep uit Sneek.

In samenwerkingsverband werken Koopmans en Friso aan de herontwikkeling van het Raadhuisplein in Drachten. Beide partijen werken vanuit hetzelfde perspectief aan de realisatie van het bouwproject in Drachten. Koopmans en Friso hebben eerder samengewerkt aan grootschalige projecten zoals Centraal Justitieel Incasso Bureau, Provinciehuis Fryslân, centrumplan Nieuw Zaailand in Leeuwarden en rsg Wiringherlant in Wieringerwerf.
Onlangs heeft de bouwcombinatie de nieuwbouw van de Vincent van Gogh school in Assen opgeleverd. Uit deze samenwerkingen is gebleken dat beide partijen gedreven en zeer ambitieus zijn om een dergelijk bouwproject tot een succes te maken!

Koopmans Bouwgroep

Gewoon blijven wie we zijn, gecombineerd met een gezonde dosis ambitie. Dat heeft Koopmans Bouwgroep gemaakt tot het bedrijf dat ze nu vormen.
Een ontwikkelende bouwer die het hele proces van gebieds- en projectontwikkeling van bouwen tot en met nazorg beheerst.

Koopmans Bouwgroep ontwikkelt en bouwt woningbouwprojecten en commercieel vastgoed, met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers.
Daarvoor worden creatieve en innovatieve oplossingen geboden aan opdrachtgevers. De kernwaarden van Koopmans zijn klantgerichtheid, innovatiekracht, sterke samenwerking en duurzaamheid. Centraal in onze aanpak staat dan ook een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen: opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs. Of het nu om wonen, werken, leren of winkelen gaat: Met tweehonderdvijftig medewerkers die opereren vanuit de vestigingen in Enschede en Deventer, biedt Koopmans opdrachtgevers een totaalpakket aan professionele dienstverlening.

Friso Bouwgroep

Veelzijdig vakmanschap, dat is waar Friso Bouwgroep als allround bouwbedrijf het meest trots op is. Friso Bouwgroep is met haar veelzijdigheid de bouwpartner in disciplines als: nieuw- en verbouw, service en onderhoud, restauratie en renovatie, planontwikkeling, prefab beton- en houtskeletbouwelementen en civiele beton- & industriebouw. Door gegarandeerde kwaliteit te leveren én alle disciplines binnen het bouwproces in eigen hand te houden, is Friso een deskundig bouwpartner.

De veelzijdigheid blijkt niet alleen uit de disciplines die Friso beheerst. Ook de klantenkring is divers. Zo bevat onze orderportefeuille kleine verbouwingen van particuliere woningen, nieuwbouw van utiliteitsbouwwerken en grootschalige (projectontwikkelings)opdrachten. Friso Bouwgroep beslaat met haar vestigingen in de provincies Friesland, Groningen, Flevoland en Gelderland en ruim vierhonderdvijftig medewerkers een groot werkgebied in Noord- en Midden-Nederland.